26.10.23

Kordese uus testament

Juba teine raamat meie Pariisi laululinnult… See teos on muidugi nagu tume öö Triin Lellepi Pariisi-mälestuste (2021) kõrval.

Vastse ja traditsiooniliselt pehme kaanega üllitise tagakülg selgitab, et autori abikaasa Linus Kordes (LK) kanaldab kaheksandat aastat Orioni tähtkuju Essessani olendit, kes…
seletab lahti mõisted, nagu paralleelreaalsus, teadvus, aeg ja hing. Tuletab meile meelde, et loome oma reaalsust ise ja et see on puhas füüsika.
Triinu teoses selgub muu seas, mis teda tosin aastat noorema kaasaga kokku viis.
Pisut enama kui aasta eest esimese seansi järel LK-ga istusin üksi nuttes kodus, sest jutuajamine oli nii võimas ja puhastas nii vägevalt mu sisimaid uskumusi (---) Kui olin end kogunud, tundsin tohutut põnevust kutsuda rootslasest kanaldaja Eestisse ja korraldada avalik üritus (---) Ei mõistnud ise ega sõbradki, mis mind äkitselt valdas – isegi kontserdid ei tekitanud enam huvi. Kõik sai aga selgeks, kui kanaldaja esimest korda minu ees seisis.

Esmakohtumine leidis aset lennujaamas — ja mis kõmuhuviliste enamikule Eestis ilmselt uudis pole — nad kihlusid samal päeval. Pool aastat veel ja Triin hakkas jagama Linusega ühist liignime… Mis arusaamatult ei kajastu veel raamatu tiitlis.


Triin♡Linus Kordese kooselu
Triin♡Linus Kordese kooselu
500 meeletut päeva sotsmeediavoos
Katkeid raamatust "Vestlused tulnukaga" (Petrone Print, Trt, 2023, 208lk, hind 18… 22€) saab lugeda siin.

Kuigi see pole peateema, annab Triin raamatus päris ammendava kirjelduse kohtumiseelsest pingeseisundist. Siin maksaks viidata utilitaarsele lootusele saada hinnaalandust edasistel seanssidel LK-ga. See on kõnekas seik. Läks ta ju kokku saama kanaldaja = meediumiga, kelle taolisi ingelliku taevasõnumi edastajaid vanasti loeti prohveteiks.

Et tänapäeval tähendab see ka sissetulekut, võiks ju kanaldajat proffetiks (prof+prohvet) nimetada. Nad tulevad ega jäta teid kuivale. Igatahes mitte siis, kui maksate. Näiteks sellegi raamatu hinda ≥2× kummutava seltskondliku kohvikukohtumise eest tuleks Piletlilevile maksta kuuldavasti 3× vähem kui isikliku seansi eest. Rühmaseansi lähim võimalus on 2.10.2023 Tartu Ülikooli kohvikus, kus…
Rohaani sõnumeid kanaldab LK ja eestindab laulev kirjanik TL. Kohapeal saab ise küsida ja soovi korral soetada silmi avav raamat “Vestlused tulnuka… Rohaaniga”. Vaheajal pakume kohvi/teed ja suupisteid.
Ent suhu ka midagi pistmata, kohvi või teed joomata, raamatut veel lugematagi võib rootsi proffetiga kohtumisest unistaja teostada oma meediumiŝ(e)ansi kas või virtuaalselt (loe: nagu päriselt) ja igati M-maise ultrastruktuuri abil. Nimelt võimaldab internetki LK maagiaga suhestuda. Niiöelda prohveti e-proovile panna. Olgu raha eest või ilma, see on YouTube'i või FB tasuta videoid vaadates!

Näiteks neid, milles LK meile Essassani keeleõppe kanaldajana või eesti keele väe ja päritolu selgitusega avab enda kui astralingvistiku. Ehkki vastuvõtt käib Essassani (Valguse Elupaiga) inglikeeles ja seda vahendatakse siia tänapäeva lingua franca ehk maalaste nüüdses sildkeeles, saab sedasigi vägeva ede lugeja ees ingliskeelse video vaataja, kuna eestikeelne trükis omaviisi vaid õrna aimu annab selle potentsika eestimeelsuse kohta, mille poolest LK ingli(s)keelne kanaldus lausa nõretab. "Vestluste…" tagakülje reklaamis "teiselt planeedilt pärit keelt" kõneleva "äravalitud eesti rahva" sõnum saab leheküljelt 45 vastuse, mis manustades — ¡¡ olgu või kontsentraadina !! — lahjaks jääb.
— See (miks eestlane üleilmastumise väljavaate ees tahaks säästa oma keelt) ei ole põhjuseta, sest eesti keel põlvneb ühelt teiselt maaväliselt tsivilisatsioonilt.
— Ossa raks! Kuskohast?
— Humanoididelt, aga ma ei saa praegu rohkem öelda (---) keele jagamine toimus astraaltasandil samadel geograafilistel koordinaatidel, kus asub (praegune?) Eesti. Algne keel oli eesti keel, millest hiljem arenes ka soome keel (sic!) Aga peale keele jagasite nendega ühist rahumeelsust, laulu- ja loodusarmastust. Tahate hoida oma keelt, sest (---)
— … meil on palju loitse ja rahvatarkusi…
— Jah, eesti keelt saab kasutada tervendamiseks…

Alfa ori galaktilises mängupargis. Essassani planeedi Ša tähesüsteem olla meist, nagu raamat teavitab, tervelt 500 valgusaastat eemal. Sama kaugel kui me öötaevas heledamate seas sirav punane hiidtäht Alpha Orionis, aka Betelgeuse ehk lühendina Ɑ Ori ja eks jää see ikka taevalaotuse samasse nurka, kust kiirgab LK majakas — Maa nüüdis-ajaarvamise järgi kuni 414- (neil 333-) aastaseks elava tulnuka Rohaani "emalaev oma planeedi kohal".

Sestap hoiatan igaüht, kes juhtub Triinu raamatut lugema neljapäeval nagu siinkirjutaja. Teie pahaaimamatu teadvuse võib täht nimega Beatelgeuse viia selle raamatu maailmast ära ja kanda sootuks teise kaunisse hommikusse. Nimelt sinna neljapäeva, kus Arthur Denti, ulmekoomika fännide vaieldamatu lemmiku jaoks kohutava tõena selgus, et uue kiirtee rajamise risuks ähvardab minna talle armas maja, kus hr Dent seni oli elutseda tavatsenud…

Ja kes seejärel koheselt lammutusele määratud elamut üritab meeleheitlikult buldooseri roomiku alla viskudes kaitsta. Kuni hea sõber Ford Perfekt ta õnneks koos pubisse taanduma veenab. Siis mitme õllekruusi järel paljastab Ford end hoopis tulnukana Betelgeuse'i lähiselt, kel ühtlasi missioon ajakirjanikuna "Pöidlaküüdi galaktika" nimelist avaruumi reisijuhti koostada. Sõbralik hoiatus Maa hävimisest veel selsamal neljapäeval — et see tulnukate parasjagu rajatavat hüperkosmilist otseteed ei jääks segama — tähistab peadpööritava seiklusloo kosmilist starti…

Õnneliku lõpuga "Pöidlaküüdi Galaktikat" (Douglas N Adamsi Hitchhiker's Guide to the Galaxy) on eetrisse ja ekraanile toodud nii sel kui läinud sajandil. Ford Perfekti taolised heasoovijad Orioni tähtkujust — kahju küll! — on erandlikud.

Popkultuurile suhteliselt hästi tuntud Orion oli meile muiste kevadist pööriaega tähistava Koodi ja Reha, samuti Uku tähtkuju. Orioni Vöö nimeline tähekujund on eestlasele aga Kalevi Mõõk. Seda peaks pidama meeles iga eestlane kord, kui tuleb tähtedevahelise vastupanuliikumisega liituda.

Alfa Orja nimetavas käändes alamusse osatav kõla paraku loob me teabeväljas kosmilise sillapea ju suisa pärapõrgu — Star-Treki ulmesarja veelgi varasemasse ja seda õudsama mainemõõnaga kümnendisse. Kui Ori konstellatsioonina oligi too ilmaruumi seiklusparki rohelisi naisorje, avaruumi piraate ja universumi muud saasta massina väljutav kloaak.

Orioni tähtkuju ehk rahvusvahelise lühendina Ori on planeedi Maa popkultuuris 1960-dist kuulus roheliste naisorjade jms poolest


Taevapeedia osutab muude seas blondi põhjarassina tuntud antropomorfse humanoidirassi Orioni-päritolu. Nemad vastutavat nii rassismi, geneetilise diskriminatsiooni kui ka eksperimentide eest, nagu evitas noid natsiideoloogia. Ka edendavat nad eugeenika varjus "geneetilise üleoleku" usku. Too põhjamaine rühmitus sekkunud otseselt Adolf Hitleri Saksamaa ja II maailmasõja sündmustikku.

Orionist pärineb sama andmestiku kohaselt veel üks röövelliku ideoloogiaga saatanlik rühmitus, kes alistab naisi kui mitte orja, siis sünnitusmasina rolli. Püüdes oma sõjaka ja kiskjaliku kultuuriga samal ajal uusi planeete anastada. Neil lasuvat vastutus maalaste negatiivse ego-loome eest meelsuskontrolli ning pangakartellide kaudu üleilmset raha- ja võlaorjust juurutades… 

Meie maarahvas ei ole kaugelt ainuke, kes on tähistaeva seda nurka käsitanud patriarhaalsete väärtuste lättena. Vikipeedia oma kümne tuntuma eesti rahvapärase tähtkuju loetelus ütleb Ori kohta:
Koot ja Reha — Põhja-Eestis ka Vardatähed või Sauatähed = Orioni tähtkuju.
Mida tähistaeva tähendus- ja teabevälja eritlused meile paljastavad? Orioni tähtkuju kiirgab sinna koondunud tsivilsatsioonide eripära tõttu domineerivalt mehelikku energiat. See ei pruugi pelgalt maalaste ühiseks luuluks osutuda, arvestades ka Essassani kanaldajate silmatorkavat (mees-) soolist ühekülgsust. Kõigi popkultuuris nähtavaks manatud hirmude taga ilmneb peale kõige muu Maa seni veel väeti tsivilisatsiooni kollektiivse alateadvuse ängi aime — naiselikult loov kujutlusvõime, mis võib tõeluseks leeda tahtejõust sõltuvalt enam või vähem paralleelsetes reaalsustes. 

Kuid eks "Vestlused tulnukaga" sugereeri ju head!


Valge laeva aseaine ⁉ Või siiski mitte? Miks meid meediumide läbi kaasata! Püüdmaks jälle me hingi? Kas ei silu sassanid, nagu Essassani rassi sageli nimetatakse, oma nüüd nii õnnistavalt evangeelse sõnumiga oma pärispattu, mingeid ennemineviku süüme- jm piinu nende kui hübriidide loomise nimel meie planeedile ja eeskätt mõistagi siinse naissoo kallal rakendatud vägivalla pärast? 

Miks on see misjon nii lootusrikkalt sinav? Või on see ikka on nii süütult roosa ja õhetav, kui paistab? Rohaani (+LK+TL-i kaudu) kirjeldatavad Essassani kosmoselaevad on lausa rohepööraselt tõhusa footonajamiga — toiteallikaks tähevalgus! Mis kannab me planeedile sellegipoolest just mustavaid UFO-sid ⁉ Olgugi laevakereks kristallmetall ja tähelaev ise "… kõrgem intelligents, mis on materialiseerunud kosmoselaevana" (lk 105) ning sellised võivad meile ilmuda 8,5m kõrge ja 12m laia alusega kolmnurga mustade siluettidena. Kas ei ole pisut kurjaendeline ⁉ 

Essessani planeedi kohal hõljuva emalaeva pardal elutseva Rohaani tsivilisatsioon näib oma prohvetlustes järgivat idealistlikku filosoofiat, kus aga puudub absoluutne tõde. Lõpliku tõeta Vaim(s)u(se) prioriteedi kuulutaja prääksub paraku Pimeduse pardi moodi.


Lugeda või mitte? Kas teadsite, et selliste hübriidsete humanoidide, nagu meie siin, soovitav sagedus olla 144 000Hz. Viba allapoole teevat mõtte liiga negatiivseks ja ülespoole positiivsemaks. Essassani mõistusliku olendi, samuti humanoidhübriidi, tavaks olla 200 000 kuni 300 000Hz, kuna viba rohkem kui 333 000 võnkega sekundis viivat juba kvaasifüüsikalisse (hõreaine-) olekusse. Läbilõikes olla maalaste praegune 40 000… 60 000Hz selle Essassani tulnuka + kahe maalase = tripeltkanali väitel vaevaline justkui uneskõnd (lk 192) eks ole… 

Kui too (ajulaine) vibratsiooni jutt on tõsi, siis saadavad Rohaan, TL ja LK lugejat pikale lainele. Niiviisi otseselt, selle sõna füüsikalises — raadiolainete mõttes. Või mõeldi modulatsioonilaineid? Teisalt räägivad praktiliselt sama sagedusjuttu teisedki Essassani M-maised meediumid nagu sellega ligemale pool sajandit tegelev filmimees Darryl Anka. Kirjastaja Epp Petrone möönab, et…
… tekst (on) nurgeline, aga siiski (---) Võib võtta (siinse tulnukaloo) lugemiseks ilukirjanduse või huumoriprillid, kui vaja.
Lõppude lõpuks võib tegemist olla vahendaja(te) hooletu vea või tahtmatu eksitusega — 'hertside' eest minetatud 'giga'- vms eesliitega.

Sõnum kontrollitud… Kanal Essassani tulnukaga suhtlemiseks pole ilmselgelt puhas. Kuigi mõneti (≤38% osas) on jutustuste sisu tõetruu, läheb tehnilistes üksikasjades ja mõne n-ö kõvema teema tõepära kiiku üle tõenäolikkuse võlli. Pole imestada, et kõrgemad jõud raamatu üllitamist mitmel moel olevat tõkestanud. Tõsi edutult. Tulemus on kiire ja piibellik.

Raamatu lõpuread on
kõige kiuste
piibellikud. Aamen
"Vestlused tulnukaga" M-maises mõõtkavas suur, globaalses tähenduses algupärane ega saavutusena midagi enamat kui müstika asjaarmastuslik manifestatsioon ei ole. Aga vajalikku värskendust Eestis tõusva Mammona- ja ammu lokkava tarbmiskultuse õhustikku pakub küll. Kahtlemata on see raamat teretulnud vaimu tervenduse algatus. Kõmu ei tee paha. Vestluste sügavust summutav hell, roosa ülemtooniga taustamüra kummatigi ei uinuta ning paistab, et asjaosalised ei välista nende tulnukavestluste jätku. Aitäh ette!

Selle muinasjutulise moega loo lugejal oleks oluline silmas pidada, et Triin ja Linus kõigest poole tuhande päeva eest tutvusid. Just see välguna kaht korraga rabav, müstiliselt inimülese maagia kosmiline kaal on käeoleva raamatu sünni ja Triin Lellepi elukäigu juures määrav. Ja armastuse tavalisest imest jääb tähtsuse poolest kõrvalisemaks kõik muu: üle raamatu lehtede jooksvad sõnad, lauseread, kas või ridadevaheline miski — kes teab!?

Ja kogu see andmevoog läbi kahe inimese vaimu ja hinge — neiks kaheks on vastuvõttu ingli(s)keeles kanaldaja + taevase sõnumi päris-M-maiseks hüveks tõlkija (eestindaja) = niisiis nagu katkise telefoni vahendajate rivis — teadmiste, vaadete ja kogemuste ⁿ-arvutuis filtreis ka hajuda võiva teabe ebalev helk see ongi ja ainult.

Ja ilmaruumi sügavuse hõredast ultrastruktuurist — olgu üürikesest vihjest või kindlamast sõnumist, eduvalemist või vaimu ergastavast mõttekujundist — jääb järgi paraku vaid arutute kahtluste uttu heiastuv vari. Sama metafüüsiline kui valgusaasta, kus aasta ei ole kaugeltki konstant ja valgus kipub lõputult värelema. Ehkki mõõtmatult ebamäärane, võib see kõige kiuste tulnukavestluste tekstide lugeja teadvuse tajupinna(se)le vajutada püsiva jälje…

Tõsiasjana jääb tutvus Rohaaniga ometi taamale. Tagaplaani kõige pikemale lainele. Kaugele Korde Linuse järele.



Haigused kontrollitud. Armastus päästab meid kõiki.

No comments: